Voor de 
dagelijkse boodschappen

Familiedag op winkelplein Selwerd

Familiedag op winkelplein Selwerd

Het wordt een dag met verschillende activiteiten voor het hele gezin, voor jong en oud. Kom samen als gezin, met vrienden, ooms en tantes, neefjes en nichtjes: met wie het maar gezellig vindt!
Vanaf 13.00 uur opent een echte kinderboerderij het hek van het erf en mag iedereen naar binnen om de dieren te bekijken. Aai bijvoorbeeld de alpaca, kom knuffelen met de konijntjes en schaapjes en bewonder de biggetjes.
Kinderen kunnen een spellenpaspoort afhalen om aan de spelletjes deel te nemen. Alles alle spellen gespeeld zijn, kunnen ze hun scoreformulier inleveren en krijgen ze een kleine attentie.
Natuurlijk wordt er tijdens dit feestje ook getrakteerd; er is voor iedere bezoeker een heerlijke suikerspin bij de kraam op het winkelplein te verkrijgen.

Foto Actie

Het wordt een dag om nooit te vergeten; laat een mooie foto maken door de fotograaf in zijn fotostudio op het winkelplein. Er zijn verschillende ‘ Boerderij’ achtergronden beschikbaar, waar uit gekozen kan worden. Kies voor een mooie set of ga voor wat meer humor in jouw foto. Het maken van de foto is kosteloos en iedereen krijgt een gratis afdruk als aandenken aan deze leuke middag mee naar huis.

Geef een reactie